2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Öğretmenler Kurulu Toplantı Duyurusu

TÜM ÖĞRETMENLERE

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Öğretmenler  Kurulu  Toplantısı  aşağıdaki  gündem maddelerini görüşmek üzere 05.02.2024 Pazartesi günü saat 15.00 de öğretmenler odasında yapılacaktır.

Toplantıya tüm öğretmenlerimizin katılması hususunda gereğini rica ederim.

Ömer OKYAY

GÜNDEM MADDELERİ

1-Açılış konuşmasının ve yoklamanın yapılması, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı, kurul yazmanlığına 1 Öğretmen seçilmesi, gündem maddelerinin okunması ve görüşülmesi istenilen maddelerin eklenmesi.

2-Sene başında öğretmenler kurulunda alınan kararlar ile 2023-2024 Eğitim Öğretim yılının 1. kanaat döneminin genel değerlendirilmesi.

3-Zümre Öğretmenler Kurulu toplantılarının planlanması. (İ.Y. 35)

4-Şube Öğretmenler Kurulu toplantılarının planlanması.  (İ.Y.36)

5-Sınıf veli toplantı tarihlerinin belirlenmesi,  (2002/27 Sayılı Genelge)

6-Öğretmen- Öğrenci nöbet görevlerinin görüşülmesi, ( İ.Y.44,77)

7-E-okul uygulamaları (sınav tarihleri, not girişleri, öğrenci bilgileri)

8-Kurul ve komisyonların çalışmalarının değerlendirilmesi.

9-Destekleme ve Yetiştirme kursu ile ilgili işlemlerin görüşülmesi ve değerlendirilmesi (İ.Y. 83)

10-Öğrencilerin başarı, devam ve devamsızlık durumlarının görüşülmesi ve değerlendirilmesi.

11-Okul demirbaşları ve ortak kullanım alanları ile okul, sınıf ve çevrenin korunması, bakımı, temiz tutulması ve tasarruf tedbirlerinin görüşülmesi ve değerlendirilmesi.

12-Proje çalışmaları.(eTwinning projeleri, Erasmus projeleri, Yerel projeler vb.)

13-Öğrenci Rehberlik Hizmetleri çalışmalarının görüşülmesi ve değerlendirilmesi.

14-Dilek ve temenniler.

15-Kapanış.